рельсы, Замковая, упалНа вулиці Замковій у Львові чоловіка, який впав на колію, встигли витягнути до прибуття поїзду. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

18 вересня під час оформлення ДТП на вулиці Театральній екіпаж патрульної поліції отримав повідомлення, що на вулиці Замковій, на колії, лежить без тями чоловік. По вказаній адресі дві жінки повідомили, що побачили, як чоловік не втримався на ногах та скотився на залізничну колію. Вони спробували його перетягнути, проте їм забракло сил. Тоді жінки викликали патрульних. Офіцери відтягли його з небезпечної ділянки. Через 2 хвилини там проїхав пасажирський поїзд. Врятований отямився, але так і не збагнув, який він був близький до смерті, бо перебував в стані алкогольного сп’яніння, від медичної допомоги відмовився.

"В такі моменти ти розумієш, що це не просто робота, це – покликання. Нелегко працювати, коли постійно зіштовхуєшся з критикою. Але після таких ситуацій як ця, ти повертаєшся додому з відчуттям, що потрібен громадянам, а твоя служба - це важлива місія", - каже патрульна міста Львова Анна Мороз.


На улице Замковой во Львове мужчину, который упал на рельсы, успели вытащить до прибытия поезда. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львова.

18 сентября во время оформления ДТП на улице Театральной экипаж патрульной полиции получил сообщение, что на улице Замковой, на рельсах, лежит без сознания человек. По указанному адресу две женщины сообщили, что увидели, как мужчина не удержался на ногах и скатился на железнодорожные пути. Они попытались его перетащить, однако им не хватило сил. Тогда женщины вызвали патрульных. Офицеры оттащили его с опасного участка. Через 2 минуты там проехал пассажирский поезд. Спасенный пришел в себя, но так и не понял, как он был близок к смерти, потому что находился в состоянии алкогольного опьянения, от медицинской помощи отказался.

"В такие моменты ты понимаешь, что это не просто работа, это - призвание. Нелегко работать, когда постоянно сталкиваешься с критикой. Но после таких ситуаций как эта, ты возвращаешься домой с ощущением, что нужен гражданам, а твоя служба - это важная миссия", - говорит патрульная Львова Анна Мороз.