мальчик, розыскПравоохоронці розшукали зниклого 17 серпня 9-річного Любомира. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Нагадаємо, 17 серпня близько 20.00 9-річний Любомир вийшов з дому, що в селі Ставчани, Пустомитівського району, і назад не повернувся. Спочатку батьки намагалися самотужки розшукати сина, а згодом звернулися за допомогою в поліцію.

Відразу було піднято весь особовий склад Пустомитівського відділу поліції та інших підрозділів Головного управління Національної поліції у Львівській області. До пошуків дитини також були залучені нацгвардійці, місцева влада та небайдужі мешканці.

Хлопчика розшукували протягом всієї ночі і 18 серпня, близько 13.00 його виявили в селі у чагарниках. Лікарі оглянули дитину, він здоровий та неушкоджений. За його словами, він пішов гуляти, втомився, приліг і заснув.

З Любомиром та його батьками правоохоронці провели профілактичну бесіду.


Правоохранители разыскали пропавшего 17 августа 9-летнего Любомира. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Напомним, 17 августа около 20.00 9-летний Любомир вышел из дома, что в селе Ставчаны, Пустомытовского района, и обратно не вернулся. Сначала родители пытались самостоятельно разыскать сына, а затем обратились за помощью в полицию.

Сразу был поднят весь личный состав Пустомытовского отдела полиции и других подразделений Главного управления Национальной полиции во Львовской области. К поискам ребенка также были привлечены нацгвардийци, местные власти и неравнодушные жители.

Мальчика разыскивали в течение всей ночи и 18 августа, около 13.00 его обнаружили в селе в зарослях. Врачи осмотрели ребенка, он здоров и невредим. По его словам, он пошел гулять, устал, прилег и заснул.

С Любомиром и его родителями правоохранители провели профилактическую беседу.