"Атаман", ресторан, отравлениеКількість постраждалих після відвідування ресторану "Отаман" у Пустомитівському районі зросла до семі людей. Про це повідомляє Департамент з охорони здоров'я Львівської ОДА.

Нагадаємо, до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф 17 липня 2018 року поступило повідомлення про госпіталізацію пацієнтів із діагнозом ХТІ та ГКІ. Усі потерпілі харчувались у ресторані "Отаман".

Станом на 09:00 19.07.2018 року всього за допомогою звернулось 7 осіб, з них до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні госпіталізовано 5 осіб. Ще 2 особи - проходять лікування амбулаторно та відмовились від госпіталізації.

Стан усіх пацієнтів середньої важкості. Всім госпіталізованим медична допомога надається згідно з клінічними протоколами. 


Число пострадавших после посещения ресторана "Атаман" в Пустомытовском районе выросла до семи человек. Об этом сообщает Департамент по охране здоровья Львовской ОГА.

Напомним, во Львовский областной центр экстренной медицинской помощи и медицины катастроф 17 июля 2018 года поступило сообщение о госпитализации пациентов с диагнозом ПТИ и ОКИ. Все пострадавшие питались в ресторане "Атаман".

По состоянию на 9:00 19.07.2018 года всего за помощью обратились 7 человек, из них в Львовскую областную инфекционную клиническую больницу госпитализированы 5 человек. Еще 2 человека проходят лечение амбулаторно и отказались от госпитализации.

Состояние всех пациентов средней тяжести. Всем госпитализированным медицинская помощь оказывается в соответствии с клиническими протоколами.