собака, выстрелУ Львові чоловік вистрілив з пневматичної рушниці у чужу собаку. Чоловік запевняє, що це була випадковість.

Як розповіли у Патрульній поліції Львівської області, вчора, близько 12 години, на лінію 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Малоголосківській чути постріли. Жінка розповіла, що невідомий їй чоловік здійснив постріл з пневматичної рушниці в її собаку. Тварина отримала ушкодження паху.

Чоловік також був на місці. Він повідомив, що вчинив це випадково та віддав предмет, з якого стріляв, слідчим, які прибули згодом на місце події.

Собаку передали під нагляд лікарів. Тепер чоловіку загрожує кримінальна відповідальність за жорстоке поводження з тваринами.

5b6860b729bf3f6306192ba364ef0edf.jpg


Во Львове мужчина выстрелил из пневматического ружья в чужую собаку. Мужчина уверяет, что это была случайность.

Как рассказали в патрульной полиции Львовской области, вчера, около 12:00, на линию 102 поступило сообщение, что на улице Малоголосковская слышны выстрелы. Женщина рассказала, что неизвестный ей мужчина выстрелил из пневматической винтовки в ее собаку. Животное получило повреждение паха.

Мужчина также был на месте. Он сообщил, что совершил это случайно и отдал предмет, из которого стрелял, следователем, прибывшим на место происшествия.

Собаку передали под надзор врачей. Теперь мужчине грозит уголовная ответственность за жестокое обращение с животными.