Ратуша, дефибрилятор18 січня, під час засідання виконавчого комітету, у Львівській мерії прийняли рішення про розміщення дефібрилятора у будівлі Львівської міської ради. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Дефібрилятор подарувала Мальтійська служба допомоги у Львові. Його розмістять у будівлі Ратуші, на площі Ринок, 1 для того, щоби до даного пристрою був цілодобовий доступ. Всі заклади, які розміщенні в центральній частині міста, будуть інформовані про те, що даний пристрій є тут, і у випадку виникнення такої необхідності дефібрилятор можна буде взяти і використати за призначенням.

Як повідомила Валентина Бартошик, директор департаменту адміністративних послуг, управління безпеки спільно із управлінням охорони здоров’я проведуть навчання, щоб у випадку необхідності приймати рішення. Проте пристрій повністю автоматизований і люди, які його використовують, не потребують якоїсь спеціалізованої освіти, оскільки сам пристрій говорить чітко, що потрібно робити, а що не потрібно робити.

"Також цим проектом рішення рекомендуємо торгово-розважальним закладам також розглянути можливість закупівлі даного пристрою і розміщення його у себе в закладах", — зазначила директор департаменту адміністративних послуг.

Вартість дефібрилятора становить трошки більше, ніж 34 тис грн.


18 января, во время заседания исполнительного комитета, во Львовской мэрии приняли решение о размещении дефибриллятора в здании Львовского городского совета. Об этом сообщает пресс-служба Львовского горсовета.

Дефибриллятор подарила Мальтийская служба помощи во Львове. Его разместят в здании Ратуши, на площади Рынок, 1 для того, чтобы к данному устройству был круглосуточный доступ. Все учреждения, которые размещены в центральной части города, будут осведомлены о том, что данное устройство здесь, и в случае возникновения такой необходимости дефибриллятор можно будет взять и использовать по назначению.

Как сообщила Валентина Бартошик, директор департамента административных услуг, управление безопасности совместно с управлением здравоохранения проведут обучение, чтобы в случае необходимости принимать решения. Однако устройство полностью автоматизирован и люди, которые его используют, не требуют какой-то специализированного образования, поскольку само устройство говорит четко, что нужно делать, а что не нужно делать.

"Также этим проектом решения рекомендуем торгово-развлекательным заведениям также рассмотреть возможность закупки данного устройства и размещения его у себя в заведениях", - отметила директор департамента административных услуг.

Стоимость дефибриллятора составляет чуть больше, чем 34 тыс грн.