6-летний мальчик, нашлиПоліція Львівщини розшукала 6-річного хлопчика, який разом з батьком поверталися з села Конотопи до Львова та зникли по дорозі. Протягом кількох днів 30-річного чоловіка та 6-річного хлопчика поліцейські розшукували у чотирьох областях України. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

"Працівниками Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області спільно з колегами із Хмельницької, Тернопільської та Чернівецької областей було проведено ряд оперативних заходів. Місцезнаходження зниклих було встановлено 18 січня. Дитину цілою та неушкодженою повернуто його матері", – розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області підполковник поліції Тарас Бакай.

Нагадаємо, повідомлення про зникнення чоловіка з сином до поліції надійшло 15 січня від  44-річної львів’янки. Жінка повідомила, що її брат, 30-річний львів'янин та його 6-річний син 13 січня виїхали у напрямку Львова з села Конотопи, що у Сокальському районі, та дорогою зникли.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 (умисне вбивство з відміткою "зникнення безвісті") Кримінального кодексу України. Про стан чоловіка наразі не повідомляється.


Полиция Львовщины разыскала 6-летнего мальчика, который вместе с отцом возвращались из села Конотопы во Львов и исчезли по дороге. В течение нескольких дней 30-летнего мужчину и 6-летнего мальчика полицейские разыскивали в четырех областях Украины. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

"Сотрудниками Управления уголовного розыска Главного управления Национальной полиции во Львовской области совместно с коллегами из Хмельницкой, Тернопольской и Черновицкой областей был проведен ряд оперативных мероприятий. Местонахождение пропавших было установлено 18 января. Ребенок целым и невредимым возвращен его матери", - рассказал заместитель начальника Главного управления национальной полиции во Львовской области подполковник полиции Тарас Бакай.

Напомним, сообщение об исчезновении мужа с сыном в полицию поступило 15 января от 44-летней львовянки. Женщина сообщила, что ее брат, 30-летний львовянин и его 6-летний сын 13 января выехали в направлении Львова из села Конотопы, что в Сокольском районе и по дороге исчезли.

По данному факту было открыто уголовное производство по ч.2 ст.115 (умышленное убийство с отметкой "исчезновения без вести") Уголовного кодекса Украины. О состоянии мужчины пока не сообщается.