солеварня, проект, ДрогобычІніцативна группа презентувала концепцію веріталізації Дрогобицької солеварні. Про це повідомляє "Варто – Галицькі новини". 

Концепцію ревіталізації Дрогобицької солеварні, напрацьовану ініціативною групою, 13 жовтня презентували у Дрогобичі.

Згідно з концепцією солеварня має розвиватись у культурному, туристичному, рекреаційному та бальнеологічному напрямках, зберігаючи при цьому виробництво.

Концепція напрацьована завдяки допомозі проекту Kyiv Dialogue та студентам Львівської політехніки, які готують дипломний проект з ревіталізації Дрогобицького сільзаводу.

Вже сьогодні у просторі солеварні будуть відбуватися різноманітні заходи, за анонсами яких можна слідкувати на сторінці Дрогобицька солеварня у Facebook.


Иницативная группа представила концепцию веритализации Дрогобычской солеварни. Об этом сообщает "Варто - Галицкие новости". 

Концепцию ревитализации Дрогобычской солеварни, наработанную инициативной группой, 13 октября презентовали в Дрогобыче.

Согласно концепции солеварня должна развиваться в культурном, туристическом, рекреационном и бальнеологическом направлениях, сохраняя при этом производство.

Концепция наработана благодаря помощи проекта Kyiv Dialogue и студентам Львовской политехники, которые готовят дипломный проект по ревитализации Дрогобычского солезавода.

Уже сегодня в пространстве солеварни будут происходить различные мероприятия, за анонсами которых можно следить на странице Дрогобычской солеварни в Facebook.