спортплощадка, БродыУ місті Броди на Львівщині відкрили комплексний спортивний майданчик зі штучним (трав’яним) покриттям і біговою доріжкою та майданчик з гумовим наливним покриттям. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Як інформують в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА спортивний об’єкт розміщений на території опорного закладу "Бродівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4", а відтак учні зможуть з користю проводити позашкільний час.

Комплексний спортивний майданчик побудований в межах Державного фонду регіонального розвитку. Загальна вартість об’єкту - 3 835 095 грн, з них: кошти державного бюджету - 1 537 746 грн, обласного – 647 349 грн, місцеві кошти – 1 650 000 грн.

Це не єдиний такого виду об’єкт, побудований цьогоріч на Львівщині. Серед них - комплексний спортивний майданчик зі штучним (трав’яним) та наливним покриттям і біговою доріжкою у Жовкві, універсальний спортивний майданчик у Червонограді та мультифункціональний спортивний майданчик зі штучним трав’яним покриттям у Бориславі.


В городе Броды на Львовщине открыли комплексную спортивную площадку с искусственным (травяным) покрытием и беговой дорожкой и площадку с резиновым наливным покрытием. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

Как информируют в управлении физической культуры и спорта Львовской ОГА спортивный объект расположен на территории опорного учреждения "Бродовская ООШ I-III ступеней №4", так что ученики смогут с пользой проводить внешкольное время.

Комплексная спортивная площадка построена в рамках Государственного фонда регионального развития. Общая стоимость объекта - 3835095 грн, из них: средства государственного бюджета - 1537746 грн, областного - 647 349 грн, местные средства - 1650000 грн.

Это не единственный такого вида объект, построенный в этом году на Львовщине. Среди них - комплексная спортивная площадка с искусственным (травяным) и наливным покрытием и беговой дорожкой в ​​Жолкве, универсальная спортивная площадка в Червонограде и мультифункциональная спортивная площадка с искусственным травяным покрытием в Бориславе.