автобус, Брюховичи, Орест ХамулаДиректор ЛК АТП №1 Орест Хамула повідомив, коли до смт Брюховичі додадуть автобусів. Про це інформує прес0служь Львівської міської ради.

"До питання поповнення автобусами маршрутів у Брюховичі буде доцільно вернутись після проведення конкурсу. Маршрути, які їздять в Брюховичі, де-факто не належать АТП-1, тому всі рішення будуть після конкурсу".

Орест Хамула

Директор комунального підприємства "АТП-1" також повідомив, що підприємство запрошує на роботу водіїв, адже на ринку працівників цієї галузі бракує. За його словами, з весни цього року навчальний центр на вул. Личаківській не підготував жодного водія з категорією D. Водії їдуть до Польщі, Чехії, Німеччині, де є велика потреба у водіях і зарплата - до 2 тис євро.


Директор ЛК АТП №1 Орест Хамула сообщил, когда в пгт Брюховичи добавят автобусов. Об этом информирует прес0служь Львовского городского совета.

"К вопросу пополнения автобусами маршрутов в Брюховичи будет целесообразно вернуться после проведения конкурса. Маршруты, которые ездят в Брюховичи, де-факто не принадлежат АТП-1, поэтому все решения будут после конкурса".

Орест Хамула

Директор коммунального предприятия "АТП-1" также сообщил, что предприятие приглашает на работу водителей, ведь на рынке работников этой отрасли не хватает. По его словам, с весны этого года учебный центр на ул. Лычаковской не подготовил ни одного водителя с категорией D. Водители едут в Польшу, Чехию, Германии, где есть большая потребность в водителях и зарплата - до 2 тыс евро.