ДТП, инвалидНа Львівщині нетверезий водій скоїв наїзд на інваліда та втік з місця ДТП. Водія Renault Safrane, який скоїв наїзд на чоловіка, котрий пересувався в інвалідному візку, правоохоронці затримали протягом години на автодорозі "Київ-Чоп". Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Кам’янко-Бузький відділ поліції 17 жовтня близько 17.25 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталась у селі Стрептів.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, невідомий водій, керуючи автомобілем, ймовірно, Renault Safrane, скоїв наїзд на інваліда першої групи, 64-річного місцевого мешканця, котрий рухався узбіччям дороги в інвалідному візку. Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований. Водій з місця події втік.

Орієнтування на автомобіль, яким було скоєно наїзд, надійшло усім працівникам поліції Львівщини, і протягом години на автодорозі "Київ-Чоп патрульні поліцейські зупинили Renault Safrane, який підпадав під орієнтування. За кермом автомобіля перебував 59-річний мешканець одного з сіл району. Встановлено, що саме він, керуючи автомобілем Renault Safrane, скоїв наїзд на інваліда та втік з місця події. Окрім того, як встановили медики, водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами. Проводиться досудове розслідування.


На Львовщине нетрезвый водитель совершил наезд на инвалида и скрылся с места ДТП. Водителя Renault Safrane, совершившего наезд на мужчину, который передвигался в инвалидной коляске, правоохранители задержали в течение часа на автодороге "Киев-Чоп". Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Каменка-Бугский отдел полиции 17 октября около 17.25 поступило сообщение о дорожно-транспортном происшествии, которое произошло в селе Стрептов.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Как установили правоохранители, неизвестный водитель, управляя автомобилем, вероятно, Renault Safrane, совершил наезд на инвалида первой группы, 64-летнего местного жителя, который двигался по обочине дороги в инвалидной коляске. В результате наезда мужчина получил телесные повреждения и был госпитализирован. Водитель с места происшествия скрылся.

Ориентировка на автомобиль, которым был совершен наїзд, поступило всем работникам полиции Львовщины, и в течение часа на автодороге "Киев-Чоп патрульные полицейские остановили Renault Safrane, который подпадал под ориентировку. За рулем автомобиля находился 59-летний житель одного из сел района. Установлено, что именно он, управляя автомобилем Renault Safrane, совершил наезд на инвалида и скрылся с места происшествия. Кроме того, как установили медики, водитель находился в состоянии алкогольного опьянения.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения) УК Украины. Максимальное наказание, предусмотренное санкцией статьи - до трех лет ограничения свободы с лишением права управлять транспортными средствами. Проводится досудебное расследование.