шоу, стронгменУ наступну суботу, 22 вересня, о 15.00 у Парку імені Івана Франка, відбудеться шоу українських стронгменів. Перший в Україні "Strongman Truck чемпіонат України 2018" збере атлетів з різних куточків країни та з-за кордону. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 

У програмі турніру передбачене перетягування вантажівок загальною вагою 8000 кг та 14 000 кг. Перетягування відбуватиметься у форматі трак пул (перетягування в упряжці) та арм-овер-арм (тяга вантажівки за канат в упорі сидячи). Також атлети позмагаються в силі хвату у вправі з утримання джипа під нахилом. Переможець буде визначений за сумою балів у трьох вправах.

Головний суддя турніру: володар титулу "Найсильніша людина планети", заслужений майстер спорту — Василь Вірастюк.

Також на глядачів турніру чекає дуже багато цінних подарунків від партнерів свята, а також презентація та тест-драйв нових автомобілів.


В следующую субботу, 22 сентября, в 15.00 в Парке имени Ивана Франко, состоится шоу украинских стронгменов. Первый в Украине "Strongman Truck чемпионат Украины 2018" соберет атлетов из разных уголков страны и из-за рубежа. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета. 

В программе турнира предусмотрено перетягивание грузовиков общим весом 8000 кг и 14000 кг. Перетягивание будет проходить в формате трак пул (перетаскивание в упряжке) и арм-овер-арм (тяга грузовика за канат в упоре сидя). Также атлеты поборются в силе хвата в упражнении по содержанию джипа под наклоном. Победитель будет определен по сумме баллов в трех упражнениях.

Главный судья турнира: обладатель титула "Самый сильный человек планеты", заслуженный мастер спорта - Василий Вирастюк.

Также зрителей турнира ждет очень много ценных подарков от партнеров праздника, а также презентация и тест-драйв новых автомобилей.