децентрализация, громада, ОТГПрофільна комісія Львівської обласної ради не підтримала зміни до Перспективного плану Стрийського району, який передбачав утворення на території району трьох громад: Стрийської, Моршинської та Стрийсько-Нежухівсько-Дулібської. Про це повідомляє Офіс реформ у Львівському РВ АМУ. 

Комісія Львівської облради з питань дорожнього господарства, інфраструктури, регулювання земельних земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування території та архітектури не підтримала зміни до Перспективного плану Стрийського району, який передбачав утворення на території району трьох громад: Стрийської, Моршинської та Стрийсько-Нежухівсько-Дулібської.

Наразі на території району існує лише Грабовецька ОТГ, і, за словами першого заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислава Замлинського, зміни до Перспективного плану не означали би її ліквідації.


Профильная комиссия Львовского областного совета не поддержала изменения в Перспективный план Стрыйского района, который предусматривал образование на территории района трех громад: Стрыйской, Моршинской и Стрыйско-Нежуховско-Дулибской. Об этом сообщает Офис реформ во Львовском РО АГУ.

Комиссия Львовского облсовета по вопросам дорожного хозяйства, инфраструктуры, регулирования земельных земельных отношений, административно-территориального устройства, планировки территории и архитектуры не поддержала изменения в Перспективный план Стрыйского района, который предусматривал образование на территории района трех общин: Стрыйской, Моршинсой и Стрыйско-Нежухивськ-Дулибской.

На территории района существует только Грабовецька ОТГ, и, по словам первого заместителя председателя Львовской областной государственной администрации Ростислава Замлинского, изменения в Перспективный план не означали бы ее ликвидации.