дорога, ремент, тендер

"Укравтодор" вже розпочав тендерні процедури для ремонту доріг на наступний рік. Про це повідомляє "Твоє місто". 

Наступного року на Львівщині відремонтують дві дороги міжнародного значення. Про це на засіданні уряду сказав керівник Державного агентства автомобільних доріг Славомір Новак, передає "Економічна правда".

Так, у 2019 планується ремонт траси М-09 (Львів – Рава-Руська) та М-12 (Стрий – Знам'янка). Він додав, що "Укравтодор" цього року вже оголосив 27 тендерів на суму 26,5 млрд грн на ремонт і будівництво доріг у 2019 році:

"Ми вперше почали планувати тендери наперед. У 2018 році ми оголосили 27 тендерів на суму 26,5 млрд грн на 2019 рік".

Керівник Державного агентства автомобільних доріг Славомір Новак

Нагадаємо, Служба автомобільних доріг у Львівській області оголосила тендер на будівництво з’їзду з автомобільної дороги державного значення М-09 Тернопіль – Львів – Рава – Руська на аналогічну дорогу М-06 Київ – Чоп для лівоповоротного руху за напрямком Тернопіль - Чоп.


"Укравтодор" уже начал тендерные процедуры для ремонта дорог на следующий год. Об этом сообщает "Твой город". 

В следующем году на Львовщине отремонтируют две дороги международного значения. Об этом на заседании правительства сказал руководитель Государственного агентства автомобильных дорог Славомир Новак, передает "Экономическая правда".

Так, в 2019 планируется ремонт трассы М-09 (Львов - Рава-Русская) и М-12 (Стрый - Знаменка). Он добавил, что "Укравтодор" в этом году уже объявил 27 тендеров на сумму 26,5 млрд грн на ремонт и строительство дорог в 2019 году:

"Мы впервые начали планировать тендеры вперед. В 2018 году мы объявили 27 тендеров на сумму 26,5 млрд грн в 2019".

Руководитель Государственного агентства автомобильных дорог Славомир Новак

Напомним, Служба автомобильных дорог в Львовской области объявила тендер на строительство съезда с автомобильной дороги государственного значения М-09 Тернополь - Львов - Рава - Русская на аналогичную дорогу М-06 Киев - Чоп для левоповоротного движения по направлению Тернополь - Чоп.