отравились, угарным газомВ суботу у Львові з підозрою на отруєння чадним газом госпіталізували 4 осіб, з них двоє дітей. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міськоїради, 16 вересня о 10.11 у Львові в квартирі на вул. Б.Котика, 2, ймовірно, отруїлись чадним газом 4 особи, з них двоє дітей, які були госпіталізовані до лікувальних закладів.

Так, це:

  • хлопець, 2006 року народження, госпіталізований до Львівської міської дитячої клінічної лікарні (25% карбоксигемоглобіну);
  • дівчинка, 2012 року народження, госпіталізована до Львівської міської дитячої клінічної лікарні (0% карбоксигемоглобіну);
  • чоловік, 1977 року народження (10% карбоксигемоглобіну), госпіталізований до Львівської обласної клінічної лікарні;
  • жінка, 1978 року народження, госпіталізована до Львівської обласної клінічної лікарні (0% карбоксигемоглобіну).

Обставини події з’ясовуються.

Довідка SQ. З початку року у Львові вже обліковано понад 30 випадків отруєння чадним газом.


В субботу во Львове с подозрением на отравление угарным газом госпитализировали 4 человек, из них двое детей. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в управлении по вопросам чрезвычайных ситуаций и гражданской защиты населения Львовского горсовета, 16 сентября в 10.11 во Львове в квартире на ул. Б.Котика, 2, вероятно, отравились угарным газом 4 человека, из них двое детей, которые были госпитализированы в лечебные учреждения.

Да, это:

  • мальчик, 2006 года рождения рождения, госпитализирован в Львовскую городскую детскую клиническую больницу (25% карбоксигемоглобина)
  • девочка 2012 года рождения, госпитализирована во Львовскую городскую детскую клиническую больницу (0% карбоксигемоглобина)
  • мужчина, 1977 года рождения (10% карбоксигемоглобина), госпитализирован во Львовскую областную клиническую больницу;
  • женщина, 1978 года рождения, госпитализирована во Львовскую областную клиническую больницу (0% карбоксигемоглобина).

Обстоятельства происшествия выясняются.

Справка SQ. С начала года во Львове уже зарегистрировано более 30 случаев отравления угарным газом.