нож, ударила, отчимаУ Червоноградський відділ поліції 17 вересня надійшло повідомлення від фельдшера місцевої лікарні про те, що у квартирі одного з будинків по вулиці Грушевського у Червонограді чоловіку спричинено ножове поранення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Встановлено, що потерпілий – 54-річний власник квартири, якому лікарі встановили діагноз: "проникаюче поранення черевної порожнини" та госпіталізували у хірургічне відділення. Удар ножем у живіт чоловіку завдала 21-річна донька його співмешканки під час раптової сварки. Зловмисниця затримана в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для неї міру запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від п’яти до восьми років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.


В Червоноградский отдел полиции 17 сентября поступило сообщение от фельдшера местной больницы о том, что в квартире одного из домов по улице Грушевского в Червонограде мужу вызвано ножевое ранение. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Установлено, что пострадавший - 54-летний владелец квартиры, которому врачи поставили диагноз: "проникающее ранение брюшной полости" и госпитализировали в хирургическое отделение. Удар ножом в живот мужчине нанесла 21-летняя дочь его сожительницы во время внезапной ссоры. Злоумышленница задержана в порядке ст.208 УПК Украины, вскоре суд изберет для нее меру пресечения.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.121 (умышленное тяжкое телесное повреждение) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - от пяти до восьми лет лишения свободы. Проводится досудебное расследование.