вор, собор, церковьВ Трускавці поліцейські викрили зловмисника, причетного до кількох крадіжок, зокрема – у церкві. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Трускавецьке відділення поліції звернувся священнослужитель однієї з церков міста. За словами заявника, 15 липня зловмисник проник на огороджену територію собору, розбив скриньку з пожертвами, встановлену біля вхідних дверей, та викрав гроші. Після цього пошкодивши вікно, намагався проникнути у приміщення церкви.

Працівники поліції з’ясували, що до вчинення злочину причетний раніше судимий 23-річний житель міста Стебник. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання включно до позбавлення волі на строк до трьох років.

Також встановлено, що зловмисник причетний до крадіжок двох сумок у відвідувачів розважального центру. В одній із них знаходився мобільний телефон, в іншій – близько 400 гривень. Проводиться досудове розслідування.


В Трускавце полицейские разоблачили злоумышленника, причастного к нескольким кражам, в частности - в церкви. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Трускавецкое отделение полиции обратился священнослужитель одной из церквей города. По словам заявителя 15 июля злоумышленник проник на огражденную территорию собора, разбил ящик с пожертвованиями, установленную у входной двери, и похитил деньги. После этого повредив окно, пытаясь проникнуть в помещение церкви.

Работники полиции выяснили, что к совершению преступления причастен ранее судимый 23-летний житель города Стебник. Открытое уголовное производство по ч.1 ст.185 Уголовного кодекса Украины (кража). Санкция статьи предусматривает наказание вплоть до лишения свободы на срок до трех лет.

Также установлено, что злоумышленник причастен к кражам двух сумок у посетителей развлекательного центра. В одной из них находился мобильный телефон, в другой - около 400 гривен. Проводится досудебное расследование.