тело, Ореховая роща, паркЛьвівські правоохоронці встановлюють обставини смерті 23-річного чоловіка, тіло якого було виявлено у парку "Горіховий гай". Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Вчора, 17 червня, близько 20.00 до поліції надійшло повідомлення про те, що на по вулиці Княгині Ольги у парку "Горіховий гай", що у Франківському районі Львова, виявлене тіло чоловіка без ознак життя.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, працівники інших служб, а також медики. Особу померлого встановлено – ним виявився 23–річний львів’янин. Ознак насильницької смерті на тілі чоловіка не виявлено.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Проводиться досудове розслідування, призначено судово-медичну експертизу, під час якої буде встановлено причину смерті львів’янина.


Львовские правоохранители устанавливают обстоятельства смерти 23-летнего мужчины, тело которого было обнаружено в парке "Ореховая роща". Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Вчера, 17 июня, около 20.00 в полицию поступило сообщение о том, что на по улице Княгини Ольги в парке "Ореховая роща", что во Франковском районе Львова, обнаружено тело мужчины без признаков жизни.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа, работники других служб, а также медики. Личность умершего установлена ​​- им оказался 23-летний львовянин. Признаков насильственной смерти на теле мужчины не обнаружено.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.115 (умышленное убийство) УК Украины. Проводится досудебное расследование, назначена судебно-медицинская экспертиза, в ходе которой будет установлена ​​причина смерти львовянина.