дорога, ремонт, объездУ Дрогобицькому районі обмежили проїзд транспорту через село Лішня у зв'язку з ремонтними роботами. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг Львівської області.

Ремонтні роботи на автомобільній дорозі державного значення Т- 14 - 18 Нижанковичі - Самбір - Дрогобич - Стрий продовжуються. На сьогоднішній день тривають роботи у с. Лішня, у зв’язку з чим на ділянці дороги від межі м. Дрогобич до повороту на с. Нагуєвичі тимчасово обмежений проїзд транспортних засобів.

Обмеження руху триватиме з 18 до 20 червня. Об’їзд цієї ділянки можна здійснити по автомобільній дорозі С140428 Новошиці - Ріпчиці (на ділянці Лужок- Грушів) та автомобільній дорозі О140403 Дрогобич - Комарно (на ділянці Грушів - Дрогобич).

Служба автомобільних доріг у Львівській області нагадує, що рух на дорогах місцевого значення великовагового автомобільного транспорту, загальною масою понад 24 т і навантаженням на вісь понад 7т заборонено.


В Дрогобычском районе ограничили проезд транспорта через село Лешня в связи с ремонтными работами. Об этом сообщает Служба автомобильных дорог Львовской области.

Ремонтные работы на автомобильной дороге государственного значения Т 14 - 18 Нижанковичи - Самбор - Дрогобыч - Стрый продолжаются. На сегодняшний день продолжаются работы в с. Лишня, в связи с чем на участке дороги от границы г.. Дрогобыч до поворота на с. Нагуевичи временно ограничен проезд транспортных средств.

Ограничение движения будет проходить с 18 до 20 июня. Объезд данного участка можно осуществить по автомобильной дороге С140428 Новошици - Репчицы (на участке Лужок- Грушев) и автомобильной дороге О140403 Дрогобыч - Комарно (на участке Грушев - Дрогобыч).

Служба автомобильных дорог в Львовской области напоминает, что движение на дорогах местного значения тяжеловесного автомобильного транспорта, общей массой свыше 24 т и нагрузкой на ось более 7т запрещено.