Борислав, зарезалиНа Львівщині правоохоронці затримали зловмисника, причетного до смертельного поранення мешканця Борислава. Правоохоронці повідомили 30-річному уродженцю Одеської області про підозру у скоєнні вбивства. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Нагадаємо, у Дрогобицький відділ поліції в ніч на 15 червня надійшло повідомлення від працівників Бориславської центральної міської лікарні про доставленого пацієнта, у якого лікарі діагностували, зокрема "різані рани спини та попереку". Незважаючи на зусилля медиків, врятувати життя чоловіку не вдалось – 33-річний мешканець Борислава помер у реанімаційному відділенні. 

Поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний 30-річний уродженець Одеської області, який тимчасово проживає у місті Борислав. Також попередньо встановлено, що він наніс загиблому численні ножові поранення під час побутового конфлікту.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Проводиться досудове розслідування, вирішується питання про обрання для зловмисника міри запобіжного заходу.


На Львовщине правоохранители задержали злоумышленника, причастного к смертельному ранению жителя Борислава. Правоохранители сообщили 30-летнему уроженцу Одесской области о подозрении в совершении убийства. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Напомним, в Дрогобычский отдел полиции в ночь на 15 июня поступило сообщение от работников Бориславской центральной городской больницы о доставленном пациенте, у которого врачи диагностировали, в частности "резаные раны спины и поясницы". Несмотря на усилия медиков, спасти жизнь мужчине не удалось - 33-летний житель Борислава умер в реанимационном отделении. 

Полицейские установили, что к совершению преступления причастен 30-летний уроженец Одесской области, который временно проживает в городе Борислав. Также предварительно установлено, что он нанес погибшему множественные ножевые ранения во время бытового конфликта.

Злоумышленнику сообщено о подозрении в совершении преступления, предусмотренного ч.1 ст.115 (умышленное убийство) Уголовного кодекса Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от семи до пятнадцати лет. Проводится досудебное расследование, решается вопрос об избрании для злоумышленника меры пресечения.