День музеев, программаЗ 18 травня разом з усім світом Львів відзначає Міжнародний день музеїв. Цього року Міжнародна рада музеїв (ІСОМ) запропонувала до відзначення Дня музеїв тему: "Музеї в мережі: нові методи, нові відвідувачі"//"Hyperconnected museums: New approaches, new publics". Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

В рамках проекту понад 25 музеїв міста, з 18 по 31 травня підготували спеціалізовану програму, яка представить нові способи роботи з відвідувачами, використовуючи в тому числі новітні технології та мережу Інтернет.

У програмі: інтерактивні заходи, квести з використанням QR-кодів, он-лайн вікторини на сторінках музеїв у соціальних мережах, представлення нових мобільних додатків, а також спеціалізовані екскурсії, майстер-класи, лекції, пленери.

Програма передбачена для дорослих, дітей та молоді.

Протягом 18−31 травня є можливість відвідати музеї за доступними цінами або стати учасником безкоштовних заходів. Щоб стати учасником заходів, слід попередньо зареєструватись за телефоном музею. Також є події, які не потребують попередньої реєстрації. Активні учасники квестів та інших заходів отримають подарунки від партнерів. Серед призів: квитки на екскурсії по місту, у розважальні центри та майстер-класи.

Окремо у соціальній мережі Facebook з 10 травня розпочався розіграш одноденного туру від туристичної фірми "Відвідай". Переможців обиратимуть у четвер, 31 травня, за допомогою random.org.

Детальна програма.


С 18 мая вместе со всем миром Львов отмечает Международный день музеев. В этом году Международный совет музеев (ИКОМ) предложила к празднованию Дня музеев тему: "Музеи в сети: новые методы, новые посетители" // "Hyperconnected museums: New approaches, new publics". Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

В рамках проекта более 25 музеев города, с 18 по 31 мая подготовили специализированную программу, которая представит новые способы работы с посетителями, используя в том числе новейшие технологии и Интернет.

В программе: интерактивные мероприятия, квесты с использованием QR-кодов, онлайн викторины на страницах музеев в социальных сетях, представление новых мобильных приложений, а также специализированные экскурсии, мастер-классы, лекции, пленэры.

Программа предусмотрена для взрослых, детей и молодежи.

В течение 18-31 мая является возможность посетить музеи по доступным ценам или стать участником бесплатных мероприятий. Чтобы стать участником мероприятий, следует предварительно зарегистрироваться по телефону музея. Также есть события, которые не требуют предварительной регистрации. Активные участники квестов и других мероприятий получат подарки от партнеров. Среди призов: билеты на экскурсии по городу, в развлекательные центры и мастер-классы.

Отдельно в социальной сети Facebook с 10 мая начался розыгрыш однодневного тура от туристической фирмы "Посети". Победителей будут выбирать в четверг, 31 мая, с помощью random.org.

Подробная программа.