карманник, телефон, маршруткаЗловмисника, причетного до "кишенькової" крадіжки, викрили поліцейські у Львові. Львів’янину, котрий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, загрожує покарання – до трьох років позбавлення волі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

17 квітня під час проїзду у маршрутному таксі з кишені куртки у 18-річного львів’янина було викрадено мобільний телефон вартістю близько семи тисяч гривень. Як встановили працівники Сихівського відділу поліції, до скоєння крадіжки причетний 36-річний мешканець Львова, котрий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.


Злоумышленника, причастного к "карманной" краже, разоблачили полицейские во Львове. Львовянину, который ранее уже привлекался к уголовной ответственности за кражи, грозит наказание - до трех лет лишения свободы. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

17 апреля, во время проезда в маршрутном такси из кармана куртки у 18-летнего львовянина был похищен мобильный телефон стоимостью около семи тысяч гривен. Как установили сотрудники Сыховского отдела полиции, к совершению кражи причастен 36-летний житель Львова, который ранее уже привлекался к уголовной ответственности за кражи.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.185 (кража) УК Украины. Максимальное наказание, предусмотренное санкцией статьи, - до трех лет лишения свободы. Проводится досудебное расследование.