стрельба, револьвер, патрульныеУ Львові чоловік стріляв з револьвера у патрульних поліцейських. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Сьогодні, близько 8 години ранку, екіпажі патрульної поліції отримали виклик на вулицю Балабана, де в одній з квартир перебуває чоловік з пістолетом. Виявилося, що це син заявниці, який напередодні вже завдав матері тілесні ушкодження.

Інспектори прибули на місце події та зайшли в квартиру. Потерпіла повідомила, що її син лежить на ліжку в іншій кімнаті. З дозволу заявниці офіцери заглянули до нього в кімнату та представилися. Чоловік миттєво витягнув предмет, схожий на пістолет, та вистрілив в сторону патрульних. Інспектори скоротили відстань з зловмисником та повалили його на підлогу. До чоловіка застосували спецзасіб - кайданки. На місце прибула слідчо-оперативна група Галицького відділу поліції. Експерт вилучив гільзу та предмет, схожий на пістолет. Попередньо це - револьвер під патрон флобера.

На даний момент вирішується питання про затримання особи за ст. 208 КПК (Уповноважена службова особа має право без ухвали слідчого судді, суду затримати особу, підозрювану у вчиненні злочину, за який передбачене покарання у виді позбавлення волі).


Во Львове мужчина стрелял из револьвера в патрульных полицейских. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

Сегодня, около 8:00 утра, экипажи патрульной полиции получили вызов на улицу Балабана, где в одной из квартир находится человек с пистолетом. Оказалось, что это сын заявительницы, накануне уже нанес матери телесные повреждения.

Инспекторы прибыли на место происшествия и зашли в квартиру. Потерпевшая сообщила, что ее сын лежит на кровати в спальне. С разрешения заявителя офицеры заглянули к нему в комнату и представились. Мужчина мгновенно вытащил предмет, похожий на пистолет, и выстрелил в сторону патрульных. Инспекторы сократили расстояние между злоумышленником и повалили его на пол. К мужчине применили спецсредство - наручники. На место прибыла следственно-оперативная группа Галицкого отдела полиции. Эксперт исключил гильзу и предмет, похожий на пистолет. Предварительно это - револьвер под патрон флобера.

На данный момент решается вопрос о задержании человека по ст. 208 УПК (Уполномоченное должностное лицо имеет право без решения следственного судьи, суда задержать лицо, подозреваемое в совершении преступления, за которое предусмотрено наказание в виде лишения свободы).