школьник, повесился, самоубийствоНа хуторі, у Бродівському районі, Львівської області, 16-річний хлопець повісився у винограднику. Про це повідомляють “Надзвичайні новини”, інформує "Варта 1". 

У школі, де у десятому класі навчався хлопець, розповідають, що покійний завжди був веселим та життєрадісним. У п’яницю він жартував та говорив, що має плани.

Тіло неповнолітнього виявили у суботу, на території дачного будинку.

Сусіди хлопця розповідають, що він міг вчинити самогубство через самотність. Мовляв, мати вдруге вийшла заміж та мало цікавилась сином від першого шлюбу, а хлопця фактично виховував його дідусь.

Інша версія — це родинне прокляття.

Мовляв, батько хлопця повісився на тому ж місці, що й син.

Також у поліції розглядають третю версію — вбивство. Бо у день смерті на території домогосподарства люди бачили невідомого чоловіка, котрого зараз розшукують правоохоронці.

Хлопець залишив передсмертну записку, в котрій написав, що він всіх любить та залишив код до мобільного телефону. Також там йшлось про нерозділене кохання.

Хлопець навчався у 10-му класі Берлинської середньої школи, що у сусідньому селі, й характеризувався однокласниками як хороший та чуйний юнак. Особливо позитивно про нього відкликаються дівчата — його однокласниці.

416999952e4fa37ce2c8ba4b521b1ad4.jpg


На хуторе, в Бродовском районе Львовской области, 16-летний парень повесился в винограднике. Об этом сообщают "Чрезвычайные новости", информирует "Варта 1". 

В школе, где в десятом классе учился парень, рассказывают, что покойный всегда был веселым и жизнерадостным. В пьяницу он шутил и говорил, что планы.

Тело несовершеннолетнего обнаружили в субботу, на территории дачного дома.

Соседи парня рассказывают, что он мог совершить самоубийство из-за одиночества. Мол, мать вторично вышла замуж и мало интересовалась сыном от первого брака, а парня фактически воспитывал его дедушка.

Другая версия - это семейное проклятие.

Мол, отец парня повесился на том же месте, что и сын.

Также в полиции рассматривают третью версию - убийство. Поскольку в день смерти на территории домохозяйства люди видели неизвестного мужчину, которого сейчас разыскивают правоохранители.

Парень оставил предсмертную записку, в которой написал, что он всех любит и оставил код к мобильному телефону. Также там говорилось о неразделенной любви.

Также в полиции рассматривают третью версию - убийство. Поскольку в день смерти на территории домохозяйства люди видели неизвестного мужчину, которого сейчас разыскивают правоохранители.