стрельба, оружиеПатрульні оперативно затримали чоловіка зі зброєю, який, ймовірно, вчинив стрілянину на вулиці Руданського. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Близько 03:00 ночі екіпаж 4-го батальйону, патрулюючи в центральній частині Львова, йшов з проспекту Шевченка на проспект Свободи і раптом почув звук, схожий на постріл. На перетині з вулицею Руданського патрульні побачили чоловіка, який ховав предмет, схожий на зброю, за спину. Інспектори негайно підійшли до невідомого і запитали, що у нього заховано за паском. Він відповів, що це пістолет і дозвільних документів у нього з собою немає.

На підмогу до ймовірного порушника підійшли ще два чоловіка, які почали поводитися неадекватно. Патрульні залучили ще один екіпаж і викликали слідчих Галицького відділу поліції. Коли приїхали слідчі, один із друзів 27-річного чоловіка забрав у нього ймовірну зброю і намагався швидко піти з місця події. Патрульні повернули його назад і під час поверхневої перевірки в кишені штанів виявили попередньо травматичний пістолет ZORAKI 914. Слідчі вилучили цей предмет, а також чотири патрони на резину та одну гільзу. Особи продовжили давати пояснення у відділку. Попередня кваліфікація події за ч.1ст.263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами".

487935c87650facdcb8006e1816b4b10.jpg


Патрульные оперативно задержали мужчину с оружием, который, вероятно, открыл стрельбу на улице Руданского. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

Около 03:00 ночи экипаж 4-го батальона, патрулируя в центральной части Львова, шел с проспекта Шевченко на проспект Свободы и вдруг услышал звук, похожий на выстрел. На пересечении с улицей Руданского патрульные увидели мужчину, который прятал предмет, похожий на оружие, за спину. Инспекторы немедленно подошли к неизвестному и спросили, что у него спрятано за поясом. Он ответил, что это пистолет и разрешительных документов у него с собой нет.

На подмогу к возможному нарушителя подошли еще два человека, которые начали вести себя неадекватно. Патрульные привлекли еще один экипаж и вызвали следователей Галицкого отдела полиции. Когда приехали следователи, один из друзей 27-летнего мужчину забрал у него вероятное оружие и пытался быстро уйти с места происшествия. Патрульные вернули его назад и во время поверхностной проверки в кармане брюк обнаружили предварительно травматический пистолет ZORAKI 914. Следователи изъяли этот предмет, а также четыре патрона на резину и одну гильзу. Лица продолжили давать объяснения в участке. Предварительная квалификация события по ч.1ст.263 "Незаконное обращение с оружием, боевыми припасами или взрывчатыми веществами".