пожизненное, заключение, суд, убийство, львовянинЛьвів’янина довічно посадили до в’язниці за умисне вбивство. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратура довела у суді вину раніше судимого 34-річного львів’янина у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п.13 ч.2 ст.115 КК України – умисне вбивство.

Інцидент стався 3 липня 2016 року на вул.Патона, 37 у Львові. Того дня зловмисник напідпитку спровокував конфлікт, під час якого завдав 38-річному незнайомцю три удари ножем у живіт. Внаслідок травм потерпілий помер на місці пригоди.

Залізничним судом м.Львова обвинуваченому призначено покарання у вигляді довічного позбавлення волі.


Львовянина пожизненно посадили в тюрьму за умышленное убийство. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Прокуратура доказала в суде вину ранее судимого 34-летнего львовянина в совершении уголовного преступления, предусмотренного п.13 ч.2 ст.115 УК Украины - умышленное убийство.

Инцидент произошел 3 июля 2016 года на ул. Патона, 37 во Львове. В тот день злоумышленник навеселе спровоцировал конфликт, в ходе которого нанес 38-летнему незнакомцу три удара ножом в живот. Вследствие травм потерпевший скончался на месте происшествия.

Железнодорожным судом г. Львова обвиняемому назначено наказание в виде пожизненного лишения свободы.