строительство, многоэтажка, исполкомВиконком Львівської міської ради сьогодні дав добро на проектування багатоповерхівку на вулиці Стрийській, 195. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 18 січня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення "Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ПрАТ "Квіти Львова" багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та паркінгом на вул. Стрийській, 195.


Исполком Львовского городского совета сегодня дал добро на проектирование многоэтажку на улице Стрыйской, 195. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Сегодня, 18 января, исполнительный комитет Львовского городского совета принял решение "Об утверждении градостроительных условий и ограничений для проектирования объекта строительства на строительство ЧАО" Цветы Львова "многоквартирного жилого дома со встроенными нежилыми помещениями и паркингом на ул. Стрыйской, 195.