мэр, Гданьск, Павел АдамовичЗавтра на Ратуші приспустять штандарт міста як вияв скорботи за мером Гданська. Відповідне розпорядження підписав міський голова Львова Андрій Садовий. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Завтра з 10.00 до 16.00 на Ратуші приспустять штандарт міста як вияв скорботи за мером Гданська, котрий загинув внаслідок замаху.

Нагадаємо, у Ґданську триває прощання з мером Павлом Адамовичем. Домовину з тілом мера розмістили у Європейському центрі Солідарності у четвер ввечері. Прощання триватиме до 17:00 п’ятниці. Після цього траурна процесія з домовиною вирушить від Європейського центру Солідарності до Мар’яцької базиліки, де в суботу о 12:00 відбудеться чин похорону. Павла Адамовича поховають у базиліці поруч із найвизначнішими мешканцями Ґданська.

Вчора міський голова Львова Андрій Садовий взяв участь в церемонії прощання з мером Ґданська Павлом Адамовичем.

"Ми втратили велику людину, великого Президента, великого друга України та Польщі", — такі слова залишив у прощальній книзі міський голова Львова Андрій Садовий.


Завтра на Ратуше приспустят штандарт города как проявление скорби по мэру Гданьска. Соответствующее распоряжение подписал городской голова Львова Андрей Садовый. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Завтра с 10.00 до 16.00 на Ратуше будет приспущен штандарт города как проявление скорби по мэру Гданьска, который погиб в результате покушения.

Напомним, в Гданьске продолжается прощание с мэром Павлом Адамовичем. Гроб с телом мэра разместили в Европейском центре Солидарности в четверг вечером. Прощание продлится до 17:00 пятницы. После этого траурная процессия с гробом отправится от Европейского центра Солидарности в Марьяцкую базилику, где в субботу в 12:00 состоится чин погребения. Павла Адамовича похоронят в базилике рядом с выдающимися жителями Гданьска.

Вчера мэр Львова Андрей Садовый принял участие в церемонии прощания с мэром Гданьска Павлом Адамовичем.

"Мы потеряли великого человека, великого Президента, большого друга Украины и Польши", - такие слова оставил в прощальной книге городской голова Львова Андрей Садовый.