площадь Данилы Галицкого, скверНа комісії екології та природокористування затвердили проект ухвали про перелік та межі скверів Галицького району м. Львова, в якому вказані два нових сквери у центрі міста. Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Відповідно до проекту ухвали, КП "Зелений Львів" надається дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок площею 0,1011 га та 0,2214 га на пл. Данила Галицького для збереження та використання скверу.  

Зі слів голови комісії Ірини Оршак, до переліку скверів Галицького району буде долучений сквер біля лялькового театру на пл. Д. Галицького.

"Як пояснили нам в управлінні земельних ресурсів, упорядковуються межі та перелік скверів міста, зокрема, Галицького району. Цей статус надається і скверу біля лялькового театру, він буде долучений до переліку скверів. Крім цього, проектом ухвали Галицькій районні адміністрації надано право на відведення земельної ділянки на пр. Шевченка, йде мова про центральну алею", - пояснила вона.  

Як йдеться в проекті ухвали, пропонується затвердити Галицькій районній адміністрації проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надати земельну ділянку площею 0,2973 га (у тому числі площею 0,2973 га у межах червоних ліній до початку будівництва та реконструкції вулиць) на просп. Т. Шевченка у постійне користування для збереження та використання скверу, перевівши до земель рекреаційного призначення.


На комиссии экологии и природопользования утвердили проект постановления о перечне и границах скверов Галицкого района Львова, в котором указаны два новых сквера в центре города. Об этом сообщает информационный портал депутатов Львовского городского совета.

Согласно проекту постановления, КП "Зеленый Львов" предоставляется разрешение на изготовление проекта землеустройства по отводу земельных участков площадью 0,1011 га и 0,2214 га на ул. Даниила Галицкого для хранения и использования сквера.

По словам председателя комиссии Ирины Оршак, в перечень скверов Галицкого района будет приобщен сквер у кукольного театра на ул. Д. Галицкого.

"Как объяснили нам в управлении земельных ресурсов, упорядочиваются границы и перечень скверов города, в частности, Галицкого района. Этот статус предоставляется и скверу у кукольного театра, он будет приобщен к списку скверов. Кроме этого, проектом постановления Галицкой районные администрации предоставлено право на отвод земельного участка на пр. Шевченко, речь идет о центральной аллее", - пояснила она.

Как говорится в проекте постановления, предлагается утвердить Галицкой районной администрации проект землеустройства по отводу земельного участка и предоставить земельный участок площадью 0,2973 га (в том числе площадью 0,2973 га в пределах красных линий до начала строительства и реконструкции улиц) на ул. Т. Шевченко в постоянное пользование для хранения и использования сквера, переведя в земли рекреационного назначения.