железная дорога, джип, внедорожник, военныеЛьвівські залізничники відремонтували та передали українським військовим черговий позашляховик. Про це повідомляє прес-служба Львівської залізниці.

Сьогодні, 18 січня, з автотранспортного цеху пасажирського вагонного депо Львів на передову вирушив капітально відремонтований позашляховик Jeep Cherokee. Це вже не перший автомобіль, який працівники депо з власної ініціативи, своїми силами відремонтували та передали українським армійцям. Найближчим часом авто прибуде у розпорядження підрозділів 80-ї окремої аеромобільної десантно-штурмової бригади, що дислокуються у зоні бойових дій на сході держави.

Подарунком від залізничників для воїнів став не лише відремонтований позашляховик. У його багажному відділенні – святкові гостинці від працівників пасажирського вагонного депо Львів. Колектив депо зібрав кошти та закупив продукти харчування, овочі й фрукти. З гостинцем від святого Миколая зі Львова на передову близько місяця тому повернулися і два капітально відремонтовані в депо позашляховики Opel Frontera.


Львовские железнодорожники отремонтировали и передали украинским военным очередной внедорожник. Об этом сообщает пресс-служба Львовской железной дороги.

Сегодня, 18 января, из автотранспортного цеха пассажирского вагонного депо Львов на передовую отправился капитально отремонтированный внедорожник Jeep Cherokee. Это уже не первый автомобиль, который работники депо по собственной инициативе, своими силами отремонтировали и передали украинским армейцам. В ближайшее время авто прибудет в распоряжение подразделений 80-й отдельной аэромобильной десантно-штурмовой бригады, которые дислоцируются в зоне боевых действий на востоке страны.

Подарком от железнодорожников для воинов стал не только отремонтированный внедорожник. В его багажном отделении - праздничные гостинцы от работников пассажирского вагонного депо Львов. Коллектив депо собрал средства и закупил продукты питания, овощи и фрукты. С гостинцем от святого Николая из Львова на передовую около месяца назад вернулись и два капитально отремонтированы в депо внедорожники Opel Frontera.