ДТПП’ятеро осіб травмовані внаслідок автозіткнення на Львівщині. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 6 червня близько 23.20 на автодорозі Львів-Самбір-Ужгород у селі Оброшино Пустомитівського району. Зіткнулись автомобілі Opel Insignia, яким керував 39-річний львів’янин, та Renault Kangoo, за кермом якого перебував 27-річний мешканець Львова. Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водії автомобілів-учасників ДТП та троє пасажирів Renault Kangoo.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.


Пять человек травмированы в результате автостолкновения на Львовщине. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошла 6 июня около 23.20 на автодороге Львов-Самбор-Ужгород в селе Оброшино Пустомытовского района. Столкнулись автомобили Opel Insignia, которым управлял 39-летний львовянин, и Renault Kangoo, за рулем которого находился 27-летний житель Львова. В результате столкновения телесные повреждения получили водители автомобилей-участников ДТП и трое пассажиров Renault Kangoo.

Сейчас правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия, открыто уголовное производство по ч.1 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения) УК Украины. Максимальное наказание, предусмотренное санкцией статьи - ограничение свободы на срок до трех лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет.