улица Ивана Франко, ремонт, трамваиНа вихідних відбудуться зміни у русі трамваїв через ремонт трамвайної колію на вул. І. Франка. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили у ЛКП "Львівелектротранс", на вихідних ремонтні бригади підприємства проводитимуть ремонт трамвайної колії на вул. І. Франка. У зв’язку із проведенням ремонтних робіт на вулиці І. Франка, 53 – 55, з 22.00. 17 листопада і до ранку 20 листопада, буде частково змінено рух трамвайних маршрутів № 8 та № 9, а маршрути № 3, 4, 5, на час проведення робіт не курсуватимуть.

"Маршрут № 8 курсуватиме від Академії Мистецтв до вул. Вернадського і в зворотному напрямку. Маршрут № 9 курсуватиме від зупинки "Залізничний вокзал" через вул. Руську, вул. Личаківську на Погулянку, а в зворотному напрямку через вулицю вул. Дорошенка до кінцевої на "Залізничний вокзал", - повідомили у ЛКП "Львівелетротранс".


На выходных состоятся изменения в движении трамваев из-за ремонта трамвайных путей на ул. И. Франко. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в ЛКП "Львовэлектротранс", на выходных ремонтные бригады предприятия будут ремонтировать трамвайные пути на ул. И. Франко. В связи с проведением ремонтных работ на улице И. Франко, 53 - 55, с 22.00 17 ноября и до утра 20 ноября, будет частично изменено движение трамвайных маршрутов № 8 и № 9, а маршруты № 3, 4, 5, на время проведения работ не будут курсировать.

"Маршрут № 8 будет курсировать от Академии Искусств до ул. Вернадского и в обратном направлении. Маршрут № 9 будет курсировать от остановки "Железнодорожный вокзал" через ул. Русскую, ул. Лычаковскую на Погулянку, а в обратном направлении через улицу ул. Дорошенко до конечной на "Железнодорожный вокзал", - сообщили в ЛКП "Львовэлетротранс".