убийство, сожительНа Львівщині правоохоронці затримали зловмисника, причетного до вбивства співмешканки. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

16 жовтня близько дев’ятої години ранку до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл Сокальського району на дорозі, що веде у лісосмугу, було виявлене тіло жінки без ознак життя.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу померлої – нею виявилась 42-річна місцева мешканка. Оглядаючи тіло, поліцейські виявили сліди насильницької смерті - під час судово-медичної експертизи було встановлено, що смерть настала внаслідок численних тілесних ушкоджень, нанесених в область голови та життєво важливих органів.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від 7 до 15 років позбавлення волі.

Проведеними оперативними заходами встановлено, що тілесні ушкодження загиблій наніс її 31-річний раніше судимий співмешканець під час конфлікту, що стався ввечері 13 жовтня. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.


На Львовщине правоохранители задержали злоумышленника, причастного к убийству сожительницы. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

16 октября около девяти часов утра в милицию поступило сообщение о том, что в одном из сел Сокальского района на дороге, ведущей в лесополосу, было обнаружено тело женщины без признаков жизни.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Правоохранители установили личность погибшей - ею оказаласб 42-летняя местная жительница. Осматривая тело, полицейские обнаружили следы насильственной смерти - во время судебно-медицинской экспертизы было установлено, что смерть наступила в результате многочисленных телесных повреждений, нанесенных в область головы и жизненно важных органов.

По данному факту было открыто уголовное производство по ч.1 ст.115 (убийство) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - от 7 до 15 лет лишения свободы.

Проведенными оперативными мероприятиями установлено, что телесные повреждения погибшей нанес ее 31-летний ранее судимый сожитель во время конфликта, произошедшего вечером 13 октября. Злоумышленник задержан в порядке ст.208 УПК Украины, вскоре суд изберет для него меру пресечения. Досудебное расследование продолжается.