туалет, водители, транспорт, остановкаНа засіданні Громадської ради при управління транспорту Львівської міської ради обговорили питання облаштування сантехнічних комплексів для водіїв на кінцевих зупинках громадського транспорту. Про це повідомляється на сторінці Громадської ради у Facebook

Минулого тижня відбулося чергове засідання громади, на якому обрали головою Мирослава Голяка, а заступником - Юрія Кривенка.

Окрім того, обговорили ще одне важливе питання - облаштування сантехнічних комплексів для водіїв на кінцевих зупинках громадського транспорту. Оскільки зупинки перебувають на балансі різних структур (райадміністрації, "Львівелектротранс" тощо), встановлення таких комплексів може бути ускладненим. Вирішено до наступного засідання напрацювати пропозиції щодо можливих варіантів рішення проблеми.

Також розглянули питання висоти платформ на зупинках громадського транспорту і вирішили звернутися до управління інженерного господарства з проханням привести висоту платформ у відповідність до ДБН, а також у подальшому при будівництві платформ не порушувати цих норм.

Фото Danylo Vasyl'chak


На заседании Общественного совета при управления транспорта Львовского городского совета обсудили вопросы обустройства сантехнических комплексов для водителей на конечных остановках общественного транспорта. Об этом сообщается на странице Общественного совета в Facebook

На прошлой неделе состоялось очередное заседание совета, на котором избрали председателем Мирослава Голяка, а заместителем - Юрия Кривенко.

Кроме того, обсудили еще один важный вопрос - обустройство сантехнических комплексов для водителей на конечных остановках общественного транспорта. Поскольку остановки находятся на балансе различных структур (райадминистрации, "Львовэлектротранс" и т.д.), установление таких комплексов может быть сложным. Решено к следующему заседанию разработать предложения относительно возможных вариантов решения проблемы.

Также рассмотрели вопрос высоты платформ на остановках общественного транспорта и решили обратиться в управление инженерного хозяйства с просьбой уравнять платформы в соответствии с ГСН, а также в дальнейшем при строительстве платформ не нарушать этих норм.

Фото Danylo Vasyl'chak