горсовет, поликлиника, взятка, Юрий ТокаревЮрій Токарєв не працює головним лікарем 6-ї міської поліклініки м. Львова. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Управління охорони здоров’я Львівської міської ради провело перевірку присутності головних лікарів медичних закладів міста на робочому місці. З невідомих причин відсутній головний лікар 6-ї міської поліклініки м. Львова Юрій Токарєв. Його телефон не відповідає.

Водночас в управлінні охорони здоров’я Львівської міської ради повідомили, що два тижні тому, 4 жовтня, головний лікар 6-ї міської поліклініки м. Львова Юрій Токарєв подав заяву на звільнення з займаної посади за власним бажанням. Цю заяву було задоволено. Відтак згідно з чинним законодавством, у четвер, 18 жовтня, його останній робочий день.


Юрий Токарев не работает главным врачом 6-й городской поликлиники г. Львова. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Управление здравоохранения Львовского городского совета провело проверку присутствия главных врачей медицинских учреждений города на рабочем месте. По неизвестным причинам отсутствует главный врач 6-й городской поликлиники г. Львова Юрий Токарев. Его телефон не отвечает.

В то же время в управлении здравоохранения Львовского городского совета сообщили, что две недели назад, 4 октября, главный врач 6-й городской поликлиники г. Львова Юрий Токарев подал заявление на увольнение с занимаемой должности по собственному желанию. Это заявление было удовлетворено. Поэтому в соответствии с действующим законодательством, в четверг, 18 октября, его последний рабочий день.