дедушка, потерялсяУ Львові, на вулиці Федьковича, патрульні виявили дідуся, який лежав на сходах. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

На вулиці Федьковича, під час перевірки внутрішніх дворів та під'їздів, патрульні виявили чоловіка, який лежав на сходах. Інспектори допомогли йому піднятися та запиталися, що трапилося. 84-річний чоловік заблукав та впав. Патрульні з'ясували, що ще від ранку його шукають родичі, а тому зв'язалися з ними та повідомили, що зараз привезуть дідуся додому. Також патрульні викликали швидку, оскільки чоловік скаржився на біль в грудній клітці. Лікарі надали чоловіку допомогу та згодом його забрали родичі.


Во Львове, на улице Федьковича, патрульные обнаружили дедушку, который лежал на лестнице. Об этом сообщает пресс-служба Патрульной полиции Львова.

На улице Федьковича, при проверке внутренних дворов и подъездов, патрульные обнаружили мужчину, который лежал на лестнице. Инспекторы помогли ему подняться и спросили, что случилось. 84-летний мужчина заблудился и упал. Патрульные выяснили, что еще с утра его ищут родственники, а потому связались с ними и сообщили, что сейчас привезут дедушки домой. Также патрульные вызвали скорую, поскольку человек жаловался на боль в грудной клетке. Врачи оказали мужчине помощь и впоследствии его забрали родственники.