Шегини, сутенерУ пункті пропуску "Шегині" поліція затримала 69-річного жителя Стрия, який вивозив двох жінок у Німеччину для сексуальної експлуатації. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В ніч з 13 на 14 вересня 2017 року УБЗПТЛ ГУНП у Львівській області у пункті пропуску "Шегині" було затримано 69 літнього мешканця м. Стрия Львівської області при спробі переміщення через державний кордон України двох молодих жінок з метою подальшої сексуальної експлуатації у Федеративній республіці Німеччина.

Встановлено, що вказаний громадянин підшукував молодих жінок, які перебували у скрутному матеріальному становищі, та в подальшому вербував останніх, приваблюючи високими доходами за роботу у сфері надання сексуальних послуг у ФРН. Затриманий особисто займався виготовленням закордонних біометричних паспортів потерпілим, оплачував їх вартість, а також взяв на себе витрати, пов’язані з переміщенням дівчат закордон. Потерпілими виявились уродженками Дніпропетровської та Харківської областей, віком 22 та 26-ти років, які перебувають у складних життєвих обставинах, мають на утриманні малолітніх дітей.

Слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у Львівській області чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 149 КК України. На даний час вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу підозрюваному.


В пункте пропуска "Шегини" полиция задержала 69-летнего жителя Стрыя, который вывозил двух женщин в Германию для сексуальной эксплуатации. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

На этой неделе УБПТЛ ГУНП во Львовской области в пункте пропуска "Шегини" задержали 69 летнего жителя. Стрыя Львовской области при попытке перемещения через государственную границу Украины двух молодых женщин с целью дальнейшей сексуальной эксплуатации в Федеративной республике Германия.

Установлено, что указанный гражданин подыскивал молодых женщин, которые находились в трудном материальном положении, и в дальнейшем вербовал их, привлекая высокими доходами за работу в сфере оказания сексуальных услуг в ФРГ. Задержанный лично занимался изготовлением иностранных биометрических паспортов пострадавшим, оплачивал их стоимость, а также взял на себя расходы, связанные с перемещением девушек за границу. Потерпевшими оказались уроженками Днепропетровской и Харьковской областей в возрасте 22 и 26 лет, которые находятся в сложных жизненных обстоятельствах, имеют на иждивении малолетних детей.

Следственным управлением Главного управления Национальной полиции во Львовской области мужчина задержан в порядке ст. 208 УПК Украины, ему сообщено о подозрении в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч. 2 ст. 149 УК Украины. В настоящее время решается вопрос об избрании меры пресечения подозреваемому.