Марина Порошенко, визитСьогодні відбудеться робочий візит дружини Президента Марини Порошенко на Львівщину. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

17 серпня дружина Президента України здійснить робочу поїздку на Львівщину. У межах візиту Марина Порошенко візьме участь у роботі Першого світового форуму українознавчих суботніх та недільних шкіл, який збере понад 200 освітян із 36 країн світу.

Також Перша леді України та голова Львівської ОДА підпишуть Меморандум про долучення області до національного проекту Фонду Порошенка "Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації", який реалізується у співпраці з Міністерством освіти і науки України. Із метою створення доступних та якісних умов для навчання дітей Львівської області Марина Порошенко передасть Олегу Синютці проекти Медіатеки та Ресурсної кімнати, які розроблені у співпраці Фонду Порошенка та Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.

Також дружина Президента презентує проект Малого групового будинку для дітей-сиріт, щоб такі заклади соціального захисту з’явилися у Львівській області.

У ході перебування на Львівщині, Марина Порошенко ознайомиться з роботою Інклюзивно-ресурсного центру Городоцької районної ради, який знаходиться у приміщенні опорного закладу освіти - Городоцький НВК №5 I-III ст. "Загальноосвітній навчальний заклад-дошкільний навчальний заклад".


Сегодня состоится рабочий визит жены Президента Марины Порошенко на Львовщину. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

17 августа жена Президента Украины осуществит рабочую поездку во Львовскую область. В рамках визита Марина Порошенко примет участие в работе Первого мирового форума украинознавчих субботних и воскресных школ, который соберет более 200 педагогов из 36 стран мира.

Также Первая леди Украины и председатель Львовской ОГА подпишут Меморандум о присоединении области к национальному проекту Фонда Порошенко "Инклюзивное образование - уровень сознания нации", который реализуется в сотрудничестве с Министерством образования и науки Украины. С целью создания доступных и качественных условий обучения детей Львовской области Марина Порошенко передаст Олегу Синютке проекты Медиатеки и Ресурсной комнаты, разработанные в сотрудничестве Фонда Порошенко и Министерства регионального развития, строительства и ЖКХ.

Также супруга Президента презентует проект Малого группового дома для детей-сирот, чтобы такие учреждения социальной защиты появились во Львовской области.

В ходе пребывания на Львовщине, Марина Порошенко ознакомится с работой инклюзивного ресурсного центра Городокского районного совета, который находится в помещении опорного учебного заведения - Городокский УВК №5 I-III вв. "Общеобразовательное учебное заведение дошкольное учебное заведение".