отравление, ресторан, "Атаман"Четверо відвідувачів, що харчувалися у львівському ресторані "Отаман", потрапили до лікарні з харчовою токсикоінфекцією. Про це повідомляє Департамент з охорони здоров'я Львівської ОДА.

Департамент охорони здоров’я облдержадміністрації повідомляє, що до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф 17 липня 2018 року поступило повідомлення про госпіталізацію пацієнтів із діагнозом харчова токсикоінфекція та гостра кишкова інфекція. Усі потерпілі харчувались у ресторані "Отаман".

Станом на 17.07.2018 року до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні госпіталізовано 4 особи. Стан усіх пацієнтів середньої важкості. Всім госпіталізованим медична допомога надається згідно клінічних протоколів. 


Четверо посетителей, которые питались в львовском ресторане "Атаман", попали в больницу с пищевой токсикоинфекцией. Об этом сообщает Департамент по охране здоровья Львовской ОГА.

Департамент здравоохранения облгосадминистрации сообщает, что во Львовский областной центр экстренной медицинской помощи и медицины катастроф 17 июля 2018 года поступило сообщение о госпитализации пациентов с диагнозом пищевая токсикоинфекция и острая кишечная инфекция. Все пострадавшие питались в ресторане "Атаман".

По состоянию на 17.07.2018 года в Львовскую областную инфекционную клиническую больницу госпитализированы 4 человека. Состояние всех пациентов средней тяжести. Всем госпитализированным медицинская оказывается помощь в соответствии клинических протоколов.