женщина, упала, многоэтажкаУ Львові внаслідок падіння з висоти загинула жінка. Правоохоронці встановлюють обставини події. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 17 липня, близько 11.30 до правоохоронців надійшло повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги про те, що на вулиці Максимовича у Львові від отриманих внаслідок падіння з висоти травм померла жінка. Про подію медиків повідомив син загиблої.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Попередньо правоохоронці встановили, що 53-річна львів’янка випала з квартири, розташованої на п’ятому поверсі. Наразі правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Во Львове в результате падения с высоты погибла женщина. Правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сегодня, 17 июля, около 11.30 в полицию поступило сообщение от врачей скорой медицинской помощи о том, что на улице Максимовича во Львове от полученных в результате падения с высоты травм скончалась женщина. О событии медикам сообщил сын погибшей.

На месте происшествия работает следственно-оперативная группа. Предварительно правоохранители установили, что 53-летняя львовянка выпала из квартиры, расположенной на пятом этаже. Сейчас правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия, решается вопрос об открытии уголовного производства.