ДТП, ребенок, велосипедистНа вулиці Роксоляни у Львові 8-річний хлопчик потрапив під колеса автомобіля. З травмами дитину госпіталізували до дитячої клінічної лікарні. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

ДТП сталася 16 липня о 15:10, біля будинку №57 на вул. Роксоляни. 39-річний львів'янин на автомобілі ЗАЗ SENS, здійснив наїзд на 8-річного хлопчика на велосипеді, який раптово виїхав на проїзну частину дороги.

Дитину госпіталізовано до ЛМДКЛ, діагноз: закрита черепно мозкова травма, струс головного мозку, забійна рана потилиці, садна обличчя. Обставини події з’ясовуються.


На улице Роксоланы во Львове 8-летний мальчик попал под колеса автомобиля. С травмами ребенок госпитализирован в детскую клиническую больницу. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

ДТП произшло 16 июля в 15:10, у дома №57 на ул. Роксоланы. 39-летний львовянин на автомобиле ЗАЗ SENS, совершил наезд на 8-летнего мальчика на велосипеде, который внезапно выехал на проезжую часть дороги.

Ребенка госпитализировали в ЛМДКЛ, диагноз: закрытая черепно мозговая травма, сотрясение головного мозга, рана затылка, ссадины лица. Обстоятельства происшествия выясняются.