остановка, ДорошенкоНа вул. Дорошенка тривають ремонтні роботи з облаштування трамвайних зупинок з перенесенням однієї з них в інше місце. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 

Як повідомили у Галицькій районній адміністрації, на виконання рішення міської комісії з безпеки дорожнього руху щодо облаштування пішохідної зони на вул. Дорошенка, від пр. Свободи до вул. Банкової, тривають ремонтні роботи з перенесення трамвайної зупинки на вул. Дорошенка ближче до пр. Свободи та облаштування трамвайної зупинки (навпроти). До ремонтних робіт ШРП Галицького району приступило на початку червня. Обмежень у русі транспорту на час робіт немає.

"Проект передбачає облаштування двох комфортних зупинок громадського транспорту на вул. Дорошенка, одна навпроти одної. Для зручності посадки пасажирів платформи зупинок будуть трохи підняті. Проект пройшов експертизу. На цей рік передбачені кошти — це 500 тис. грн. на реалізацію проекту. Через систему електронних закупівель Prozorro були організовані торги. Визначено переможця — це ШРП Галицького району. Зараз роботи зосереджені на облаштуванні трамвайної зупинки по лівій стороні вул. Дорошенка (якщо їхати від центру). Тут зупинка також буде піднятою. Залишається облаштувати павільйони на обох зупинках", — повідомив Ігор Савка, начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації.

Нагадаємо, минулого року міська комісія з безпеки дорожнього руху прийняла рішення щодо облаштування пішохідної зони на вул. Дорошенка, від пр. Свободи до вул. Банкової. Проїзд громадського транспорту цією ділянкою не зміниться, натомість приватний транспорт має здійснювати об’їзд цього відрізку дороги через вул. Гнатюка. Відділ транспортного планування та моделювання ЛКП "Львівавтодор" змоделював нову організацію дорожнього руху на цьому відрізку вул. Дорошенка. Перевагами запровадження нової схеми є пришвидшення руху громадського транспорту, збільшення перевізної здатності громадського транспорту, впорядкування руху транспорту, підвищення безпеки руху пішоходів на усіх перехрестях, де відбудуться зміни, безконфліктний рух транспорту і пішоходів.


На ул. Дорошенко продолжаются ремонтные работы по обустройству трамвайных остановок с переносом одной из них в другое место. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета. 

Как сообщили в Галицкой районной администрации, во исполнение решения городской комиссии по безопасности дорожного движения по обустройству пешеходной зоны на ул. Дорошенко, от пр. Свободы до ул. Банковой, продолжаются ремонтные работы по переносу трамвайной остановки на ул. Дорошенко ближе к пр. Свободы и обустройство трамвайной остановки (напротив). К ремонтным работам ШРП Галицкого района приступило в начале июня. Ограничений в движении транспорта на время работ нет.

"Проект предусматривает обустройство двух комфортных остановок общественного транспорта на ул. Дорошенко, друг напротив друга. Для удобства посадки пассажиров платформы остановок будут приподняты. Проект прошел экспертизу. На этот год предусмотрены средства - это 500 тыс. грн. на реализацию проекта. Через систему электронных закупок Prozorro были организованы торги. Определен победитель - это ШРП Галицкого района. Сейчас работы сосредоточены на обустройстве трамвайной остановки по левой стороне ул. Дорошенко (если ехать от центра). Здесь остановка также будет поднятой. Остается оборудовать павильоны на обоих остановках", - сообщил Игорь Савка, начальник отдела коммунального хозяйства Галицкой районной администрации.

Напомним, в прошлом году городская комиссия по безопасности дорожного движения приняла решение по обустройству пешеходной зоны на ул. Дорошенко, от пр. Свободы до ул. Банковой. Проезд общественного транспорта по этому участку не изменится, зато частный транспорт должен осуществлять объезд этого отрезка дороги через ул. Гнатюка. Отдел транспортного планирования и моделирования ЛКП "Львовавтодор" смоделировал новую организацию дорожного движения на этом отрезке ул. Дорошенко. Преимуществами введения новой схемы является ускорение движения общественного транспорта, увеличение перевозочной способности общественного транспорта, благоустройства движения транспорта, повышения безопасности движения пешеходов на всех перекрестках, где произойдут изменения, бесконфликтное движение транспорта и пешеходов/