мусор, площадки, ГородокУ Городку у зв’язку з переходом на індивідуальний метод збирання твердих побутових відходів демонтують майданчики загального користування для збору ТПВ. Про це повідомляє прес-служба Городоцької райдержадміністрації. 

У зв’язку з переходом Городка на індивідуальний метод збирання твердих побутових відходів, майданчики загального користування для збору ТПВ, які були встановлені на території міста, частково демонтуються.

За інформацією спеціаліста відділу земельних ресурсів та ОНПС, еколога Василя Хомина, проводиться їх інвентаризація для передачі на баланс комунального підприємства "Міське комунальне господарство" для встановлення на прибудинкових територіях багатоквартирних будинків міста, відповідно до рішення міськвиконкому.


В Городке в связи с переходом на индивидуальный метод сбора твердых бытовых отходов демонтируют площадки общего пользования для сбора ТБО. Об этом сообщает пресс-служба Городоцкой райгосадминистрации. 

В связи с переходом Городка на индивидуальный метод сбора твердых бытовых отходов, площадки общего пользования для сбора ТБО, которые были установлены на территории города, частично демонтируются.

По информации специалиста отдела земельных ресурсов и охраны окружающей природной среды, эколога Василия Хомина, проводится их инвентаризация для передачи на баланс коммунального предприятия "Городское коммунальное хозяйство" для установки на придомовых территориях многоквартирных домов города, согласно решению горисполкома.