грузовик, ДТПУ Пустомитівському районі зіткнулися ЗАЗ та вантажівка DAF. Внаслідок зіткнення травмовані водій та пасажир ЗАЗ. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 16 липня близько 9.55 на автодорозі Київ-Чоп у селі Підберізці Пустомитівського району.

Зіткнулись автомобілі ЗАЗ Forza, за кермом якого перебував 66-річний львів’янин, та вантажівка DAF з напівпричепом, якою керував 34-річний мешканець Івано-Франківської області. Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водій та 65-річна пасажирка легковика.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


В Пустомытовском районе столкнулись ЗАЗ и грузовик DAF. В результате столкновения травмированы водитель и пассажир ЗАЗ. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошла 16 июля около 9.55 на автодороге Киев-Чоп в селе Подберезцы Пустомытовского района.

Столкнулись автомобили ЗАЗ Forza, за рулем которого находился 66-летний львовянин, и грузовик DAF с полуприцепом, которым управлял 34-летний житель Ивано-Франковской области. В результате столкновения телесные повреждения получили водитель и 65-летняя пассажирка легковушки.

Сейчас правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия, решается вопрос об открытии уголовного производства.