школьники, проезд, стоимость, маршрутка, транспортСьогодні на сесії додатково розглянуть ухвалу щодо безкоштовного проїзду учнів в громадському транспорті. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні на засіданні колегії Львівської міської ради було повідомлено, що сьогодні, 17 травня, на сесії додатково буде розглянуто ухвалу про безкоштовний проїзд учнів в громадському транспорті Львова.

"В процесі застосування ухвал про безкоштовний проїзд учнів у громадському транспорті, які були проголосовані раніше, стало зрозуміло, що вони потребують доопрацювання. На інженерній комісії ми їх розглянули і пропонуємо наступний вихід із ситуації: встановити безкоштовний проїзд учням в автобусному транспорті загального користування безкоштовним, крім періоду літніх канікул, а в електротранспорті (трамваї і тролейбуси) — впродовж цілого року. Тому що виникають різночитання у цих ухвалах стосовно канікул, бо кожна школа може встановлювати їх в різний час, і лише літні канікули є у всіх однаково", — доповіла Гелена Пайонкевич, директор юридичного департаменту Львівської міської ради.


Сегодня на сессии дополнительно рассмотрят решение по бесплатного проезда учащихся в общественном транспорте. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Сегодня на заседании коллегии Львовского городского совета было сообщено, что сегодня, 17 мая, на сессии дополнительно будет рассмотрен решение о бесплатном проезде учащихся в общественном транспорте Львова.

"В процессе применения постановлений о бесплатном проезде учащихся в общественном транспорте, которые были проголосованы раньше, стало понятно, что они нуждаются в доработке. На инженерной комиссии мы их рассмотрели и предлагаем следующий выход из ситуации: установить бесплатный проезд ученикам в автобусном транспорте общего пользования бесплатным, кроме периода летних каникул, а в электротранспорте (трамваи и троллейбусы) - в течение целого года. Поэтому возникающие разночтения в этих постановлениях относительно каникул, потому что каждая школа может установлю ать их в разное время, и только летние каникулы у всех одинаково ", - доложила Елена Пайонкевич, директор юридического департамента Львовского городского совета.