ДТП, автобусНа автодорозі Львів – Шегині в Пустомитівському районі автобус Львів-Нижанковичі зіткнувся з автомобілем Ford Transit. Пасажирі цілі, постраждав водій Ford Transit. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

ДТП сталася 16 травня о 9:34 на автодорозі “Львів-Шегині” в с. Конопниця Пустомитівського району. Водій автобуса “ЧАЗ А079.32 Еталон” (ТзОВ “Львівське АТП-14631”), 1982 року народження, житель с. Подусів Перемишлянського району, рухаючись по маршруту “Львів-Нижанковичі” в сторону м. Львова скоїв зіткнення з автомобілем Ford Transit  під керуванням жителя с.Суховоля Городоцького району, 1968 року народження.

Внаслідок зіткнення водій автомобіля Ford Transit отримав забійну рана потилиці та був госпіталізований у першу хірургію 8-ої лікарні м. Львова. На момент зіткнення в автобусі перебувало 28 пасажирів - на даний час в медичні заклади не звертались.


На автодороге Львов - Шегини в Пустомытовском районе автобус Львов-Нижанковичи столкнулся с автомобилем Ford Transit. Пассажире цели, пострадал водитель Ford Transit. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

ДТП произошло 16 мая в 9:34 на автодороге "Львов-Шегини" в с. Конопниця Пустомытовского района. Водитель автобуса "ЧАЗ А079.32 Эталон" (ООО "Львовское АТП-14631"), 1982 года рождения, житель с. Подусов Перемышлянского района, двигаясь по маршруту "Львов-Нижанковичи" в сторону м. Львова совершил столкновение с автомобилем Ford Transit под управлением жителя с.Суховоля Городокского района, 1968 года рождения.

В результате столкновения водитель автомобиля Ford Transit получил убойную рана затылка и был госпитализирован в первую хирургию восьмой больницы. Львов. На момент столкновения в автобусе находилось 28 пассажиров - в настоящее время в медицинские учреждения не обращались.