малыш, ребенок, диванНа Львівщині трирічну дитину затиснуло у розкладному дивані. Лікарям не вдалося врятувати життя малюкові. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Жидачівське відділення поліції 16 травня надійшла інформація від лікаря швидкої медичної допомоги про те, що в одному із сіл району померла дитина.

Як попередньо встановили поліцейські, 23-річна місцева мешканка вийшла з будинку на подвір’я поратися по господарству, залишивши сина, якому напередодні виповнилося три роки, дивитися мультфільми. Коли ж повернулася, виявила хлопчика, затиснутого у розкладному дивані. У дивані спрацював механізм і він закрився. Лікарям врятувати життя малюкові не вдалося. Тіло скероване на судово-медичну експертизу.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) з приміткою "нещасний випадок". Поліцейські встановлюють обставини події.


На Львовщине трехлетнего ребенка зажало в раскладном диване. Врачам не удалось спасти жизнь малышу. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Жидачевское отделения полиции 16 мая поступила информация от врача скорой медицинской помощи о том, что в одном из сел района умер ребенок.

Как предварительно установили полицейские, 23-летняя местная жительница вышла из дома во двор хлопотать по хозяйству, оставив сына, которому накануне исполнилось три года, смотреть мультфильмы. Когда же вернулась, обнаружила мальчика, зажатого в раскладном диване. В диване сработал механизм и он закрылся. Врачам спасти жизнь малышу не удалось. Тело направлено на судебно-медицинскую экспертизу.

По факту открыто уголовное производство по ч.2 ст.115 Уголовного кодекса Украины (умышленное убийство) с пометкой "несчастный случай". Полицейские устанавливают обстоятельства происшествия.