убийство, пенсионеркаЗловмисника, який до смерті побив літню жінку, посадили під варту у Львові. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом Львівської місцевої прокуратури №2, слідчі Шевченківського відділу поліції оголосили підозру 55-річному уродженцю Львівщини у вчиненні умисного вбивства (п.6 ч.2 ст.115 КК України).

Ідеться про інцидент, який стався вранці, 05.03.2019, в приміщенні кухні квартири львів’янки. Встановлено, що чоловік прийшов до жінки додому з метою викрадення алкоголю та грошей. Лиходій завдав 74-річній потерплій один удар кулаком у обличчя, від якого вона впала на підлогу. Після цього перетягнув її в кімнату, зв′язав руки, ноги і рот прозорою клейкою стрічкою та продовжив бити по голові, а потім задушив.

Під час досудового розслідування до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За вчинення вказаного кримінального правопорушення, санкція статті передбачає покарання строком від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна. На даний час досудове розслідування триває.


Злоумышленника, который до смерти избил пожилую женщину, посадили под стражу во Львове. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководством Львовской местной прокуратуры №2, следователи Шевченковского отдела полиции объявили подозрение 55-летнему уроженцу Львовщины в совершении умышленного убийства (п.6 ч.2 ст.115 УК Украины).

Речь идет об инциденте, который произошел утром, 05.03.2019, в помещении кухни квартиры львовянки. Установлено, что мужчина пришел к женщине домой с целью похищения алкоголя и денег. Злодей нанес 74-летней потерпевшей один удар кулаком в лицо, от которого она упала на пол. После этого перетащил ее в комнату, связал руки, ноги и рот прозрачной клейкой лентой и продолжил бить по голове, а потом задушил.

Во время досудебного расследования к подозреваемому применена мера пресечения в виде содержания под стражей. За совершение указанного уголовного преступления, санкция статьи предусматривает наказание сроком от 10 до 15 лет или пожизненное лишение свободы с конфискацией имущества. В настоящее время досудебное расследование продолжается.