авторитет, убийство, заказТроє чоловіків, яких затримали в Київській області, планували вбивство 52-річного львівського кримінального авторитета Володимира Дідуха. Про це повідомляє "Українська правда". 

Про це "Українській правді" повідомило джерело в Генеральній прокуратурі.

Як повідомлялося, Дідух відомий на прізвисько "Вова Морда". У 2012 році в центрі Львова розстріляли позашляховик, в якому знаходився Дідух.

За даними ГПУ, затримані готували напад протягом близько 3 місяців. В ході ретельної підготовки до злочину вони орендували квартиру в Києві, придбали станковий кулемет "ДШК" і автомобіль "Тойота Ленд Крузер Прадо".

Повідомили в Гнепрокуратуре також імена спійманих злочинців. це:

  • 38-річний раніше судимий львів'янин Сергій Цвень, відомий в кримінальних колах на прізвисько "Цвик";
  • 45-річний Володимир Білик, офіційно проживає в Житомирській, але є уродженцем Львівської області;
  • 41-річний львів'янин Андрій Солтис.

Під час обшуку особистих речей у Білик і Цвеня знайдені пістолети "БЕРЕТТА" і ТТ.

За версією поліції, злочинці готували вбивство з корисливих мотивів - хотіли заволодіти грошима і матеріальними цінностями.

Нагадаємо, в Київській області поліцейські затримали трьох осіб, які планували вбити львівського кримінального авторитета.


Трое мужчин, которых задержали в Киевской области, планировали убийство 52-летнего львовского криминального авторитета Владимира Дидуха. Об этом сообщает "Украинская правда". 

Об этом "Украинской правде" сообщил источник в Генеральной прокуратуре.

Как сообщалось, Дидух известен по прозвищу "Вова Морда". В 2012 году в центре Львова расстреляли внедорожник, в котором находился Дидух.

По данным ГПУ, задержанные готовили нападение в течение около 3 месяцев. В ходе тщательной подготовки к преступлению они арендовали квартиру в Киеве, приобрели станковый пулемет "ДШК" и автомобиль "Тойота Ленд Крузер Прадо".

Сообщили в Гнепрокуратуре также имена пойманных преступников. это:

  • 38-летний ранее судимый львовянин Сергей Цвень, известный в криминальных кругах по прозвищу "Цвик";
  • 45-летний Владимир Билык, официально проживает в Житомирской, но является уроженцем Львовской области;
  • и 41-летний львовянин Андрей Солтис.

Во время обыска личных вещей у Билык и Цвеня найдены пистолеты "БЕРЕТТА" и ТТ.

По версии полиции, преступники готовили убийство из корыстных побуждений - хотели завладеть деньгами и материальными ценностями.

Напомним, в Киевской области полицейские задержали трех человек, которые планировали убить львовского криминального авторитета.