реконструкция, площадь, Дворцовая, трамвайУ Львівській міській раді розповіли про реконструкцію пл. Двірцевої.

Нагадаємо, підрядна організація ТзОВ "Онур" проводить роботи на території біля автовокзалу, відповідно площу Двірцеву повністю закрито для проїзду транспорту. Для пішоходів облаштували прохід через будівельний майданчик між сквером та вокзалом.

Як повідомив Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, роботи з прокладання головного водогону завершили. Почали відновлення замощення парковки вокзалу.

"Підрядник нарощує темпи… Практично завершили роботи з ліквідації споруд під старим фонтаном. Підрядник готовий починати заміну комунікацій в частині існуючих трамвайних колій. Але домовились залишити курсування трамваю до 13 травня. Тому з 13 травня трамвай вже не буде заїжджати на вокзал, але буде їздити до трамвайного депо по вулиці Городоцькій", — повідомив Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Нагадаємо, з 25 березня автобуси міжнародного сполучення та рейси до Трускавця, Моршина і Східниці відправляються із парковки біля Залізничного вокзалу, поруч із зупинками міського громадського транспорту. Там же облаштовано касу для придбання квитків. Міжобласні автобуси, та рейси до Дрогобича та Шкло відправляються з Приміського вокзалу. На цій локацій можна придбати квитки на проїзд й безпосередньо у працівників автостанції. Також на міжнародні маршрути можна придбати квитки он-лайн — на сайті ewe.ua.

Крім того, з 31 березня цього року низка пасажирських поїздів робить зупинку на станції Підзамче, що розташована у межах Львова. А прибуття та відправлення поїздів № 701/702 Львів — Чернівці — Львів та № 829/830 Львів — Ужгород — Львів перенесено з Головного на Приміський вокзал Львова. З цією ж метою запроваджено додаткові зупинки поїзда № 605/606 Львів — Рахів — Львів на станціях Персенківка та Сихів.


Во Львовском городском совете рассказали о реконструкции пл. Дворцовой.

Напомним, подрядная организация ООО "Онур" проводит работы на территории возле автовокзала, соответственно площадь Дворцовая полностью закрыта для проезда транспорта. Для пешеходов обустроили проход через строительную площадку между сквером и вокзалом.

Как сообщил Андрей Белый, заместитель директора департамента жилищного хозяйства и инфраструктуры Львовского горсовета, работы по прокладке главного водопровода завершили. Начали восстановление замощение парковки вокзала.

"Подрядчик наращивает темпы... Практически завершили работы по ликвидации сооружений под старым фонтаном. Подрядчик готов начинать замену коммуникаций в части существующих трамвайных путей. Но договорились оставить следования трамвая до 13 мая. Поэтому с 13 мая трамвай уже не будет заезжать на вокзал, но будет ездить к трамвайного депо по улице Городецкой", - сообщил Андрей Белый, заместитель директора департамента жилищного хозяйства и инфраструктуры Львовского горсовета.

Напомним, с 25 марта автобусы международного сообщения и рейсы в Трускавец, Моршин и Сходницу отправляются с парковки у железнодорожного вокзала, рядом с остановками городского общественного транспорта. Там же оборудована касса для приобретения билетов. Межобластные автобусы и рейсы в Дрогобыч и Шкло отправляются из Пригородного вокзала. На этой локаций можно приобрести билеты на проезд и непосредственно у работников автостанции. Также на международные маршруты можно приобрести билеты он-лайн - на сайте ewe.ua.

Кроме того, с 31 марта этого года ряд пассажирских поездов делает остановку на станции Подзамче, расположенной в пределах Львова. А прибытие и отправление поездов № 701/702 Львов - Черновцы - Львов и № 829/830 Львов - Ужгород - Львов перенесено с Главного на Пригородный вокзал Львова. С этой же целью введены дополнительные остановки поезда № 605/606 Львов - Рахов - Львов на станциях Персенковка и Сыхов.