роддом, корь, роды, вакцинацияЛьвів'ян без щеплення від кору не пускатимуть на партнерські пологи. Таке рішення було прийнято через спалах хвороби у Львові, повідомив начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб, інформує "Твоє місто". 

"Ми обмежуємо, а в деяких випадках забороняємо проведення пологів з партнером, якщо є ризик, що партнер інфікований. Ми заборонили візити в реанімацію, щоб не наражати важких хворих на небезпеку, обмежили візити у стаціонарні відділення, бо іноді люди не знають, що вже інфіковані, так як інкубаційний період триває  21 день, і просимо до цього ставитися з розумінням", – сказав він.

Окрім того, в управлінні охорони здоров’я також провели інструктаж у львівських дитячих садочках та школах, для інформування про необхідні дії для зменшення ризику інфікування дітей.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що у львівських навчальних закладах не буде запроваджено карантин через спалах кору в місті. 


Львовян без прививки от кори не будут пускать на партнерские роды. Такое решение было принято из-за вспышки болезни во Львове, сообщил начальник управления здравоохранения Львовского городского совета Владимир Зуб, передает "Твой город". 

"Мы ограничиваем, а в некоторых случаях запрещаем проведение родов с партнером, если есть риск, что партнер инфицирован. Мы запретили визиты в реанимацию, чтобы не подвергать тяжелых больных опасности, ограничили визиты в стационарные отделения, так как иногда люди не знают, что уже инфицированы, так как инкубационный период длится 21 день, и просим к этому относиться с пониманием", - сказал он.

Кроме того, в управлении здравоохранения также провели инструктаж во львовских детских садах и школах, для информирования о необходимых действиях для уменьшения риска инфицирования детей.

Напомним, вчера стало известно, что в львовских учебных заведениях не будет введен карантин из-за вспышки кори в городе.